i

Monday, December 26, 2016

(GAMBAR) Baju Nikah Inderaloka Galeri Pengantin | Cantik gila u'olls

Hai semuaaaa... lama i'olls tidak update blog kan..

oh ya, ayu nak share butik baju pengantin yang lawa ayu jumpe untuk rujukan pencarian baju nikah paling cantik dan baju nikah princes yang korang paling idam-idamkan..excited tak???

Kebanyakan pengantin Malaysia ni sukakan baju nikah sanding yang berwarna pastel, warna earth yang cantik dan sesuai untuk skin tone kita. Kalau tengok gambar pengantin memang lawa kalau baju-baju pastel. Makcik pakcik tenang hati tengok kaler baju yang selembut semanis wajah pasangan mempelai kan..Ditambah pula nikah dress yang penuh beaded lace, swarovski, batu, manik dan lining meleret sampai bawah ala princess cinderella gitu..Jom tengok koleksi baju nikah dari Inderaloka Galeri Pengantin ini beauties sekalian..pasti korang rasa dalam syurga sebab terlalu rambang mata tidak tahu nak pilih baju nikah yang mana satu.. hehe

baju nikah 2016
cantik-cantik semua baju kahwin dari butik inderaloka ni kan

baju nikah pastel 2016
baju nikah warna pastel pasti memikat hati pak mak mertua

baju nikah pastel 2016
boleh buat baju nikah sanding, baju tunang, baju akad nikah, baju bersanding
glamer pakai busana nikah yang cantik sangat ni

baju nikah butik inderaloka

baju nikah dusty pink 2016
baju pengantin ni i'olls suke,, kaler dusty pink

baju nikah paling cantik 17
baju nikah kaler champange
macam kaler baju nikah amyra rosli kan?

baju nikah baby peach
baju nikah baby pink pun lawa

baju nikah pastel peach
i like this colour..so sweet and feminine
kaler baby peach eh? lembut hati pasangan jiwa anda kalau nampak terus melting hehe

baju nikah baby pink
so gorjes penuh satu baju

baju kahwin pink

baju nikah princess cantik
potongan baju menampakkan sisi elegant si pemakai

baju kahwin terkini

baju kahwin baby blue
boleh jugak pilih baju nikah pastel blue ni..

baju nikah baby peach 2017
baju nikah pastel pink..ramai bakal pengantin cari
suke peach peach macam baju tunang sheera ayob kan..

baju nikah baby blue

baju nikah purple cantik

baju tunang terkini 2016 december
lawa nya..pelamin cantik baju kahwin mestilah lagi cantik..yer tak?

baju nikah sanding terkini december 2016
baju pengantin macam princess idaman semua wanita..

baju akad nikah terkini disember 2016
ini detailing yang ada pada baju..sungguh nampak eksklusif

baju akad nikah terkini disember 2016
perincian baju nikah yang sangat sangat superb

Memang koleksi butik ini sangat-sangat ohsem..yang cantik kita kongsi-kongsikan..semoga bermanfaat kepada semua..biar readers blog pinkbubblegumprinces cantik-cantik di hari pernikahan so i'olls pun jadi happy. Bagi yang dekat Selangor boleh la mula singgah Inderaloka Galeri Pengantin tengok mana tau ade baju nikah gojes yang korang berkenan..hehe muahhh ciked!! Selamat Pengantin baru in advance yer.. :)

ini alamat Inderaloka Galeri Pengantin





sharing is caring!!

Tuesday, December 20, 2016

(Drama)Isteri Tuan Ihsan | Aww I suke Seroja Irdina tau tau tau..

Wah.. sekarang semua sibuk cakap pasal drama Isteri Tuan Ehsan sampai trending di twitter lagi. siapa layan Drama Isteri Tuan Ihsan? Kita geng!! Baru dua episod drama ini ditayangkan, tapi lakonan Tuan Ihsan oleh Aaron Aziz dan Seroja Irdina ni buat kita rasa satu jam berlalu terlalu cepat. Tak puas rasanya tengok karenah senget dan semestinya ting tong si Seroja Irdina lakonan Amyra Rosli. Watak Seroja sangat hidup dan amyra rosli bijak memainkan peranannya sebagai heroin drama Isteri Tuan Ihsan. Sangat cheeky, nakal and bersahaja..and buat kita terpesona melihatnya..muka lawa, rambut paling lawa.. I'olls sangat sukee tang rambut Seroja Irdina hehe..

drama isteri Tuan Ihsan

1drama isteri Tuan Ihsan

Isteri tuan ihsan

Drama Isteri Tuan Ihsan ini adalah adaptasi dari novel dan ditayangkan di Astro Ria dan Astro Ria Hd pada jam 10 malam. Terdapat 20 episod Drama Isteri Tuan Ihsan kesemuanya. Pelakon lain ade Gambit Saifullah, Nadia Mustafa, Dato' Sah Rezza, dan banyak lagi.

episod 1 isteri tuan ihsan
Ini episod 1 Drama Isteri Tuan Ihsan
Suka suki Seroja Irdina je hendak mengaku yang dia adalah isteri Tuan Ihsan hahaha...
Nasib la ko lawa hehhehe

episod 2 isteri tuan ihsan seroja irdina
Episod 2 Drama Isteri Tuan Ihsan 
Seroja Irdina mencuri masuk ke tingkat 3 rumah Tuan Ihsan
dan dia berselfie guna phone Tuan Ihsan,,
haha berani mati...Comelnya Seroja Irdina ni

episod 2 isteri tuan ihsan seroja irdina cantik

episod 3 isteri tuan ihsan
Tak sabar nak tunggu Episod 3 Drama Isteri Tuan Ihsan malam ini
dia curi-curi keluar ke pub untuk sambut birthday
rasanya ada moent indah antara Seroja dan Tuan Ihsan malam nanti
sebab dia nak tengok How to train a dragon bersama Tuan Ihsan..so sweet

episod 3 isteri tuan ihsan
part ni la yang nak tengok sangat-sangat 

episod 3 isteri tuan ihsan heroin seroja irdina
Hahahaha Seroja Irdina bergaduh dengan Hanani untuk merebut kasih dari Tuan Ihsan

Jum layan beberapa gambar Seroja Irdina dan Tuan Ihsan
dalam drama ini
terlajak cantik si Seroja dan hensem lah pakcik hahaha 
Drama Isteri Tuan Ihsan

pelakon Drama Isteri Tuan Ihsan

Seroja irdina dan tuan ihsan

Tuan Ihsan aaron aziz

pelakon utama Drama Isteri Tuan Ihsan

rambut seroja irdina

gambar Drama Isteri Tuan Ihsan

foto Drama Isteri Tuan Ihsan

Drama Isteri Tuan Ihsan

hero heroin Drama Isteri Tuan Ihsan

tuan ihsan dan seroja irdina


episod akhir Drama Isteri Tuan Ihsan
Gambar di atas ni mesti petikan dari episod akhir Drama Isteri Tuan Ihsan
akhirnya dorang kahwin..tak sabarnya nak tengok last episod drama Tuan Ihsan ini.
Seroja Irdina dan Tuan Ihsan live happily ever after.
Sesungguhnya Cinta tidak mengenal usia kan kan kan

episod last Drama Isteri Tuan Ihsan

dress nikah seroja irdina

amyra rosli terkini Drama Isteri Tuan Ihsan

seroja irdina dan tuan ihsan kahwin

Hai inilah gambar Seroja Irdina, Isteri Tuan Ihsan
seroja irdina dan tuan ihsan kahwin


Pssssttt: 

Jangan lupa temu janji kita malam ini dengan Drama Isteri Tuan Ihsan tau tau tau
Jam 10 malam tau tau tau

paling seronok bila seroja nakal-nakal call Tuan Ihsan sekali Tuan Ihsan bagitau "Seroja..orang tengah keje laaa" oppsss i have my very own Tuan Ihsan yang super serious time keje jugak..wakakaka 






sharing is caring!!

Wednesday, December 14, 2016

Baju Nikah Putih 2016

Make up artist dah tempah, photographer dah pilih, pelamin dah siap nak amik tema kaler dusty pink..hurm nak girlie and gedik sikit hehe..bunga telur dah, bunga tangan pengantin pun dah tau siapa akan buat nanti, alamakkkkkkkk baju akad nikah belum ade lagi laaaaa....Risau ni..

Usah risau..Iprincess boutique ade koleksi baju akad nikah kahwin serta tunang buat bakal pengantin. Harga pasti mampu milik. set bajet dan harga kasih sayang khas buat semua. Dengan hanya RM160 dress nikah dan shawl terus menjadi milik anda. Harga dah siap postage tau, tiada cas-cas tersembunyi bakal dikenakan. I'olls jamin hehe. Nanti baju nikah bolehlah disimpan dan jadikan sebagai kenangan terindah, boleh la nanti tunjuk dengan anak-anak korang..how sweet..eh tunjuk how slim mak nyer dulu..kihkihkih

Jum cuci mata melihat koleksi baju akad nikah kaler putih yang bakal menjadi milik anda..lawa sangat tau tau tau!

baju nikah 2016

baju nikah 2016

baju putih untuk nikah 2016

baju akad nikah murah putih 2016

baju akad nikah murah putih 2016

baju akad nikah set bajet 2016

baju akad nikah set bajet 2016 putih

baju akad nikah cream 2016

Amacam lawa macam princess tak? material chiffon cerruti and comes with inner lining. Maksudnya baju tidak jarang, tidak panas dan tidak nipis. Dress pun flowy cantik jer terletak kat badan korang.

size S,M,L,XL

Untuk tempahan sila 
whatsapp 0109720158
whatsapp 0109720158
whatsapp 0109720158

pasti akan dapat layanan cepat hehe InshaAllah
oh ya, white will never get wrong tapi kalau nak baju nikah kaler lain..pun ada tau..
nak baju kurung, baju songket untuk nikah, dress manik penuh
bolehlah terus ke butik online kami


baju akad nikah putih dah ade, sekarang boleh get ready nak kawen.....
Happy married korang!!





sharing is caring!!