i

Friday, August 12, 2016

Crazy, hot and sexy Harley Quinn photos compilation.

She's crazy, super hot and alluring sexy goddess alive. Harley Quinn one of the suicide squad that make the film so enjoyable. She's hot, naughty, jumpy in her hot pant as Harley Quinn. I bet all men would love her, love to see her. Don't cha? Let's take a look at sassy and fabulous photo of Margot Robbie who play the Harley Quinn in Suicide Squad.
hot Harley Quinn

Harley Quinn

cheeky Harley Quinn

cheeky Harley Quinn

crazy harley quinn

crazy harley quinn

crazy harley quinn

sexy harley quinn
ahh Harley Quinn is such a goddess!


crazy harley quinn



Margot Robbie also sexy and fabulous as she is.
hot margot robbie

sexy margot robbie

angel harley quinn


margot robbie's boyfreind
However guys, she's taken by Tom ackerley

margot robbie's boyfreind

aww such a romantic and sweet couple







sharing is caring!!

Thursday, August 11, 2016

Set Baju Nikah Sanding tunang | Lawa ohh

Alhamdulillah musim perkahwinan sudahsemakin hampir waktu nya...barakallahu bagi yang bakal membina masjid dalam masa terdekat atau akhir tahun ini. Mesti ada yang masih bingung nak memilih busana indah untuk majlis akad nikah sanding ni kan. Tak yah risau tak yah bingung, kami membawakan set persalinan nikah sanding tunang untuk bakal raja sehari..awesome tak awesome? Senang siap set couple. tentang kualiti baju? don't worry..kualiti busana nikah yang kami tampilkan ini hig quality..material terbaik dan tip top pasti mendapat pujian para tetamu :) Let's check it out!

set nikah kahwin
Set nikah kahwin
size: 34,36,38,40,42
material: obis crepe
details: wudhu friendly, zip belakang
exclusive and limited for beautiful lovebirds! ~♥

baju nikah tunang murah online
Set nikah kahwin
size: 34,36,38,40,42
material: obis crepe
details: wudhu friendly, zip belakang
exclusive and limited for beautiful lovebirds! ~ .

beli baju nikah tunang murah online
Set nikah kahwin
size: 36,38,40,42, 44,46
material: obis crepe
details: wudhu friendly, zip belakang
exclusive and limited for beautiful lovebirds! ~♥

baju tunang cantik online
Set nikah kahwin
size: 34,36,38,40,42
material: chiffon full lining ( sarang burung )
details: wudhu friendly, zip belakang
exclusive and limited for beautiful lovebirds! ~ .

baju akad nikah online
Set nikah kahwin
size: 36,38,40,42, 44,46
material: obis crepe
details: wudhu friendly, zip belakang
exclusive and limited for beautiful lovebirds! ~♥


baju nikah putih murah online

kurung nikah putih online

kurung nikah putih online


berminat nak order?
sila terus inbox page kami
atau wechat: pinkbubblegum
atau nak respons pantas dari kami?
terus whatapps je dearies
+60109720158

we don't bite :)



sharing is caring!!

Wednesday, August 10, 2016

Boleh mohon passport online!

cara mohon passport online

Whooaaa ini berita baik! maklumlah sekarang kerja bukan senang nak uruskan passport cara biasa di Jabatan Imigresen semata-mata nak buat permohonan passport ataupun pembaharuan (renew) passport. Dengarnya ada yang kena beratur panjang semata-mata nak amik nombor giliran, tu pun ade yang terpaksa gigit jari bila nombor giliran habis .Ataupun boleh uruskan di UTC.. tu pun kalau tidak penat bekerja di siang hari. Untuk itu, sejajar dengan permasalahan ini, Jabatan imigresen akan melaksanakan sistem permohonan dan pembaharuan passport atas talian (secara online) seawal September 2016 ini. 

Dengarnya akan dilakukan 100 peratus atas talian. Ini mendatangkan kesenangan kepada ramai pihak. Cara-cara permohonan passport online nanti kita akan pelajari sama-sama ok? sebabnya ayu pun nak buat jugak. Namun dah kerja pagi petang, hujung minggu pulak nak rehat..hurmmm memang tak laaa... ni dah ada alternatif baru boleh mohon passport secara online secara tidak langsung menyelesaikan permasalahan buat saya. I'm so happy to hear this news! Tak yah penat beratur, cuma click di hujung jari. Oh ya, dengar-dengar pembaharuan kad bank maybank pun boleh mohon secara online juga kan. Nak mohon kad bank maybank secara online juga. Betulke kad bank maybank boleh customized?  Oh seronoknya ada pembaharuan servis sebegini.. Tak gitu?



sharing is caring!!