i

Tuesday, July 26, 2016

SUKMA Sarawak 2016 | Wow meriahnya bunga api..amazing opening!

Sabtu lalu berkesempatan mengiringi 360 pelajar SMK Lake ke grand opening SUKMA ke 18 yang bertempat di stadium Ngerei Sarawak. Bekerja dari 1pm hingga 2am ye kawan-kawan..mujur cikgu takde OT hihik. However, we do enjoy the SUKMA opening..meriah giler dengan bunga api!! Depan belakang di mana-mana ada bunga api..rasa macam budak kecik je.. memang rasa jadi kanak-kanak riang bila tengok bunga api atas payung hahaha walaupun hujan, tak rasa hujan pun bila dah seronok dengan pertunjukan tarian dan sebagainya. ok layanlah gambar dan video amatur dari henfon saya. Oh ya, SUKMA cuma akan berlaku 25 tahun sekali..next time ayu dah tua baru ade lagi kot..hihi

















sharing is caring!!

Monday, July 25, 2016

Selamat hari Raya 2016 dariku untukmu :)

Masih sempat rasanya nak ucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin..buat yang mengenali diri ini..maaf atas kesipalan tutur kata terkasar bahasa, sesungguhnya semua yang baik dari Yang Maha Esa dan yang buruk dalah dari saya sendiri.. wah, masih ucapan raya..well, rayakan sebulan :)

nak tepek gambar raya jap!

huhu jangan ko tegur baju rayaku sama kaler dengan dinding! sesungguhnya dah amik gambar baru perasan. and this is the only family photo yang kami ada. sob sob sob...

thank you pada student yang sanggup datang dari jauh walopon masing-masing dah melanjutkan pelajaran di matrikulasi labuan (KML) , politeknik dan Form 6


salam aidilfitri semua
syukur selalu :)





sharing is caring!!