i

Monday, September 28, 2015

(10 GAMBAR)Majlis Pertunangan Akim Stacy: She's so gorgeous!

Setelah menyulam rasa cinta selama 6 taun, akhirnya Akim dan Stacy telah mengikat ikatan pertunangan pada sabtu lepas. Semoga kebahagiaan milik mereka, setai bersama hingga ke akhir hayat. Tak sabar rasanya nak melihat gambar Majlis Perkahwinan Akim dan Stacy nanti kan?

Juma sama layan Gambar Majlis Pertunangan Akim dan Stacy..look simple tap cantik..i love their pelamin tunang, baju tunang is so sweet and lawa, make up cantik, bunga tangan lawa..erm almost all cantik! Kehadiran si comel Beyya aka Bellaluna Valentina, anak stacy juga memberikan nampak lebih bermakna.
1majlis pertunangan akim stacy
sungguh padan pasangan sejoli

1majlis pertunangan akim stacy
i made it!

1akim stacy tunang beyya
Gambar Beyya aka Bellaluna Valentina

1akim stacy tunang beyya

1baju tunang peach online malaysia
baju tunang dan veil tunang stacy


1cincin tunang stacy akim
gambar cincin tunang stacy

1bunga tangan stacy tunang

1Baju tunang stacy peach

1Baju tunang stacy peach
gambar full dress baju tunang stacy


1gambar tunang stacy akim
Makeup tunang sweet stacy



sharing is caring!!

Baju Pengantin 2015 (serta veil nikah gojes)

Cuti sekolah bakal menjelma.. pasti ramai bakal raja sehari yang akan makan nasi minyak tak lama lagi.. dah berbau dari sekarang dah pun hehe.. congrats ek korang.. :') i"m happy for u olls.. 

Bagi yang hendak meraikan hari bahagia tak lama lagi tetapi masih mencari-cari baju nikah yang sesuai atau baju tunang yang tercantik, ni haaa.. baju akad nikah yang gojes dengan limpahan manik yang eksklusif disertakan dengan veil nikah sekali. Harga combo yang pasti sangat mampu milik. Pelbagai warna yang boleh anda pilih mengikut warna tema perkahwinan anda.. Jum layan semua kaler baju nikah 2014.



baju nikah baby pink murah online

baju nikah cream murah online

baju nikah electric blue online murah

baju nikah gold coklat online murah

1baju nikah dusty pink online murah

1baju nikah putih online murah

1baju nikah peach online murah

1baju tunang baby terkois





kegemaran gorjess-bride-to-be
yang sukakan wedding ala-ala princess theme
here you go! kaler peach..ade baby terkois, putih, royal blue, dusty pink dan lain-lain


sekarang sennag ..beli je nikah attire yang sekali veil.. murah senang dan pantas. takyah fikir nak beli material ape, nak beading macam mane, nak pening fikir deisgn ape, kadang-kadang dengan harapan tinggi hantar kain mahal kat kedai, sekali hasilnya hampeh. cutting tak ngam, mengelembung.. last-last sakit hati. terpkasa beli gak.. naaa.. konon nak jimat sekali belanja dua kali pulak kann.. hehe

Oh ya, biasanya beli online ni kita menghadapi trust issues kan. Takut kene tipu, takut material tak cantik. takut lah segala-galanya.,.. usah paranoid. Tak semua online seller penipu, ada yang baik hati macam gua.. hehe dan jujur .. ok.baju ni semua ready stock 1-3 hari bekerja. je.. Here is customer review. Alhamdulillah syukur.

baju nikah 2014


jika nak pilih design serta warna lain yang juga cantik-cantik 
dan harga mampu milik sila click link ini k Iprincess boutique

dan untuk harga baju nikah dan tunang Megasale Ready stcok 
boleh ke link Baju Nikah dan Tunang Murah ini :)

To order:
sila inbox page
wechat: pinkbubblegum
whatapps +60109720158

as salam..
good night..

oh ya.. Happy Married beautiful :)




sharing is caring!!