i

Monday, June 29, 2015

Baju Raya Emma Maembong.

Dah kira-kira 12 hari kita berpuasa, mungkin ada yang dah mula cari baju raya. betul? hehe, ayu belum ada baju raya even sehelai pun.. belum ada kesedaran ni..nanti last minit baur nak cari and gelabah. rasanya nak besederhana je tahun ni.. oh ya, dah tengok koleksi baju raya emma maembong atau emel emma maembong. lawa-lawa jugak koleksi baju raya emma maembong ni..boleh terjatuh hati ni..jum kita try usha gambar ok?


suka skirt duyung emma maembong ini


baju raya royal blue












amacam? lawa-lawa kan baju raya emma maembong. boleh terkopek duit tabung den hehe..
nak koleksi lagi sila ke zalora .com ya.. boleh cari emel emma maembong.. happy shoppin!!



sharing is caring!!

Friday, June 19, 2015

(GAMBAR)Blogger Fatin Liyana kahwin | Lawanya

Alhamdulillah..barakallah untuk mahligai indah yang terbina antara blogger terkenal, fatin liyana dan pasangan. Pasangan bagai pinang di belah dua.. sekarang Fatin Liyana honey koyuki dah kahwin u'olls..terserlah kejelitaan FL dalam gambar, cantik simple ..well less is more, right? Seperti biasa, blog pinkbubblegum akan share gambar Fatin Liyana Kahwin untuk tatapan blog readers..bolehlah usha design baju nikah fatin liyana, veil nikah fatin liyana, idea hantaran kahwin dan pelamin simple but cantik tema biru putih.. alah takyah banyak cakap..jom serbu gambar kahwin fatin liyana dan pasangan...jangan nak berhuhuhu sangatlah..hehe
fatin liyana kahwin
pasangan sama cantik sama padan

fatin liyana kahwin

gambar kahwin fatin liyana

gambar kahwin fatin liyana
tema biru putih menjadi pilihan pasangan ini

veil nikah online fatin liyana
veil nikah fatin liyana ..lawa veil dia

veil nikah online fatin liyana


makeup pengantin online fatin liyana
orang yang dah lawa, pakai simple pun lawa..

gambar fatin liyana nikah

baju nikah fatin liyana ashari
baju nikah fatin liyana cantik sweet and gorjes!!


baju kahwin fatin liyana
awww so lawa..fatin liyana nikah

baju kahwin lace online

gambar kahwin fatin liyana
ini pose pengantin perempuan yang paling sempoi hehe
kiut teramat


pelamin nikah fatin liyana
pelamin simple pilihan fatin liyana
baju kahwin fatin liyana
baju nikah fatin liyana kaler putih biru

baju kahwin tercantik biru putih

dah tengok pelamin, baju nikah serta veil nikah...
tak lengkap rasanya kalau tak tengok gambar hantaran kahwin Fatin Liyana ini kan..

hantaran kahwin fatin liyana

gambar hantaran kahwin fatin liyana
i loveee this hehe

hantaran kahwin fatin liyana

hantaran kahwin fatin liyana

hantaran kahwin fatin liyana

gambar hantaran kahwin fatin liyana

lawa kasut kahwin fatin liyana
kasut kahwin fatin liyana

puas tengok gambar fatin liyana kahwin?

oh by the way, ayu suka tengok bekas hantaran kaca lutsinar ni, nampak eksklusif sangat selain yang bekas hantaran guna kotak cermin tu..lawa.. and modern

oh yer,, korang jugak boleh tengok gambar majlis pertunangan fatin liyana..superb u'olls..
gile cantik!!

semoga anda bakal-bakal pengantin mendapat manfaat..^^

oh jap..nak update boleh? ni ha.. baju sanding fatin liyana..
iolls suke sangat kaler dia..so soft feminine and lawa kan..ala frozen kaler dia..








sharing is caring!!

Friday, June 12, 2015

(GAMBAR)Baju tunang nikah kahwin Hanis Zalikha.

Mengikat tali pertunangan dengan Hairul Azreen pada 21 Mac 2015 yang lepas dikediamannya Bukit Jelutong selepas dilamar secara live dalam final Gegar Vaganza. gile romantik engkau..Seterusnya Hanis Zalikha dan Hairul Azreen diijabkabulkan pada 5 jun 2015 dengan hantaran bernilai RM 91, 019.90 dan 11 dulang hantaran. Pihak Hanis zalikha juga membalas dengan 11 dulang. Alah..fokus blog pinkbubblegum princess bukan pada majlisnya tetapi pada detail baju tunang hanis, baju nikah , baju resepsi hanis, veil nikah hanis zalikha. well pompuan khenn..

Personally  think baju tunang hanis zalikha is so sweet, kaler nude pink rasanya..nampak girly-girly, manis , sangat ayu di pandang.. i like it at most. veil tudong pun lawa..love it..
baju tunang hanis zalikha

1baju tunang hanis zalikha
lawanya tempat berhias

baju tunang hanis zalikha pink

wajah falwless u olls

baju tunang online 2015
aww so sweet 

baju tunang online 2015
baju dayang-dayang

Baju akad nikah pun lawa.. just fit nicely on her..
baju akad nikah hanis zalikha

baju nikah 2015 online
baju nikah dan veil nikah hanis zalikha

gambar kahwin hanis zalikha
beautiful love birds

gambar kahwin hanis zalikha

baju nikah putih 2015 HANIS ZALIKHA
ini pulak baju akad nikah putih hanis zalikha beserta veil nikah putih

1baju nikah putih 2015 HANIS ZALIKHA

1baju nikah putih 2015 HANIS ZALIKHA
macam muka marshanda dah aku tengok si hanis zalikha ni

VEIL NIKAH PUTIH HANIS ZALIKHA
yang part kelakar nya boleh peminat komen veil nikah hanis zalikha bagai 
"air pancutan berirama" 
bukan main metafora dia guna haha

GAMBA KAHWIN HANIS ZALIKHA DAN HAIRUL AZREEN


apa-apa pun.. tahniah pada pasangan mempelai
semoga bahagia hingga ke akhir hayat
begitulah tadi gambar baju tunang nikah kahwin hanis zalikha
semoga anda bakal pengantin mendapat inspirasi!!

p/s: i bet anak sulong dorang adalah anak perempuan..mesti lawa
btw gambar-gambar adalah dari beautiful nara :)



sharing is caring!!