i

Monday, July 14, 2014

Baju Raya Rizalman Ibrahim for Zalora.com


Dah beli baju raye? pergi jalan-jalan shopping raya tetapi satu baju raya pun tak berkenan? Hurm.. i've been in tat situation.. semua geleng. last-last satu pun tak beli. sedih. Satu-satunya cara is shopping online. Sekarang semuanya senang.. nak baju kurung designers senang jer boleh google zalora.com korang jumpa lah Baju kurung Rizalman for zalora ni. lawa-lawa. Bagi yang takde masa nak shopping raya, sibuk dengan kerja boleh beli online..Jum layan beberapa koleksi ringkas tetapi elegan Baju Raya Rizalman.. Pastinya tampak anggun di hari lebaran u olls..!

baju raya rizalman

baju raya rizalman

rizalman for zalora

rizalman for zalora

rizalman for zalora


ade yang berkenan? sila-sila lah shopping online ye.. boleh jugak singgah Iprincess boutique untuk koleksi baju raya murah namun tetap mengutamakan keanggunan si pemakainya.. ;) oh ya, beli online jugak, tetapi pastikan korang tahu bila tarikh akhir pengeposan baju online dengan baca notis raya dari pos laju ini ok? :')

Love... ayu.


sharing is caring!!

Friday, July 11, 2014

#WordlessWednesday [ Aww cumilnyaaaa Baby-Daddy bonding]





:')



sharing is caring!!

Thursday, July 10, 2014

(Gambar)Tarikh akhir Pengeposan Pos Laju sebelum Raya Aidilfitri 2014


tarikh akhir pengeposan pos laju aidilfitri 2014

Sekarang shopping online bukan perkara asing lagi buat rakyat malaysia rasanya. Lagi-lagi bagi yang sibuk bekerja.. shopping online adalah pilihan utama, guna hujung jari je online, click itu ini. settle. Baju Raya, nak baju raya designer terkenal? u just name it. akan dapat. asalkan ada fulus.. khenn..

Tapi shopping online, shopping online jugak.. mesti alert dengan tarikh akhir pengeposan pos laju sebelum raya aidilfitri 2014 ok? bukan main eksited beli online, harga mahal.. dah verangan dah pakai baju raya lawa, kasut, handbag baru..tup tup tak sempat sampai sebelum raya. hah! adala yang akan menangis di pagi raya, berbaju tidur. eh.. over la plak raya guna baju tidur hehe.. merajuk tersangatlah nampak gayenye tu.. :') Ni ha notis raya Pos Laju untuk pengeposan terakhir sebelum raya. Make sure korang order and pastikan penjual buat pengeposan sebelum 22 julai 2014 ok? untuk memastikan barang yang anda tempah secara online sampai selewat-lewatnya 26 Julai 2014.. raya 27 Julai 2014 kan? Pihak pos laju dah buat announcement agar barangan dapat dihantar tepat pada masanya. 

Oh ya.,..masih tercari-cari Baju kurung raya? Dress muslimah cantik dan murah? Cantik -cantik dan harga mampu milik tau korang.. sila lah singgah Iprincess Boutique ya..untuk shopping raya.. :)

p/s: mesti ingat tarikh akhir pos laju 22 Julai 2014. kang ade yang menagis parcel dapat lepas raya kang :')





sharing is caring!!