Saturday, October 7, 2017

Dress tunang cantik simple online 2017


Hi, lamanya tidak bersiaran di blog pinkbubblegumprincess ni..how are u?


Ni haaa.. nak kongsikan dress lawa lawa untuk majlis korang nanti..nak pakai untuk majlis tunang boleh, akad boleh, nak pergi dinner pun boleh..simple yet adorable gitu.. sebab ade yang inbox bagitau tak suka baju nikah tunang penuh manik, sarat sangat berbulu mata tengok..well perception masing-masing.. ade yang suke simplicity yet patuh syariah...

Ok lets check this dress out. Banyak yang buat baju tunang atau dress tunang design ni.. ade jugak yang buat kaler putih untuk majlis akad..simple je so nice!.. sentuhan material jacquard yang tidak jarang dan bercorak di dalam kain..baju nampak mewah dan eksklusif sangat.. Semestinya baju tidak jarang jadi takyah risau nak pakai lining-lining atau inner bagai..cutting princess sebab dress akan nampak kemabng semangkuk hehe..dan best nya free belt ye dearies :) Jum tengok macam mana design zamirah dress ni ya..

baju tunang cantik murah

baju tunang cantik murah

dress tunang cantik online

dress tunang cantik online

dress tunang cantik online

dress tunang online murah

dress tunang online murah

dress tunang online murah

baju akad nikah online murah simple

tengok gadis lawa ni pakai zamirah dress bila pusing memang kembang, bila duduk pun akan kembang lawa sangat tau! kaler korang boleh request jika nak padankan dengan kaler tema korang dengan pasangan. Bolehlah ke link ini Zamirah dress untuk pelbagai pilihan warna dress tunang dan dress akad nikah ini. Jika nak tengok testimoni customer pun boleh.. tengok apa kata pelanggan yang dah beli zamirah dress ni untuk majlis dorang :) Bagaimana nak tempah? boleh direct inbox page atau terus comment pada gambar.. jika nak respon cepat boleh terus wassap team ya ..

Itu jer perkongsian dari me hehe.. adios, sampai berjumpa lagi :)

Saturday, September 23, 2017

Baju nikah sedondon cantik murah 2017


Hi lama tak bersiaran kan... rindu blog :) Sekarang nak share ni..sebab ramai yang tanya.. "kak, takde baju nikah sedondon murah ke? yang affordable tapi cantik, nampak elegant dan juga mewah..worth the money"..haa ni akak nak bagitau..dan boleh cuci mata sekali tau..kot-kot masih survey design yer tak.. tak semestinya terus beli..susah juga kan jadi perempuan, nak decide mana satu kita suka nak match lagi dengan bajet...kalau ade yang lawa dan cantik cun pulak dengan bajet nahhhh itu yang kita suka.. Jum tengok beberapa baju nikah tunang sedondon yang cantik murah terkini untuk bulan september 2017 ini :) check it out pretty!

baju nikah sedondon cantik murah 2017

baju nikah sedondon cantik 2017

Baju nikah peach terkini 2017

Baju tunang online 2017 cantik

baju nikah tunang putih online 2017

baju sedondon cantik online 2017 terkini september

ade yang suka putih, peach nak kaler soft-soft, penuh manik tapi mampu milik kan..

kalau kena gaya, mekap, lighting, pelamin cun, orang yang pakai nye pulak lawa digandingkan pasangan yang tak kurang tampan..memang elegant tau.. kalau x caye boleh tengok album testimoni :)

oh ya..banyak pilihan lagi sebenarnya..boleh lah jenguk fb page kami ya di Iprincess boutique Baju Nikah Sedondon  ..tapi korang boleh juga jenguk2 design lain..ade dress exclusive, kurung moden, kurung kebaya, jubah nikah lawa, dan design lain juga di SINI ya. pengeposan dilakukan setiap hari bekerja okay dearies.. inshaAllah cepat sampai..

Harga RM290 je satu set..murah kan..

sure lawa elegant menawan punya.

berminat terus inbox atau wassap ya.. team akan bantu serta guide anda untuk memilih baju nikah yang sesuai dan cantik untuk anda serta pasangan di hari bahagia. kepuasan anda keutamaan kami :)