Sunday, May 20, 2018

Baju Sedondon Raya 2018

Dah mula mencari baju raya 2018 ke? al maklumlah perancangan kewangan sekarang kenalah betul dan awal supaya nanti dah dekat nak raya masih pening tercari-cari baju raya, banyak pula keperluan hari raya lain yang hendak dipenuhi..bagi pasangan baru berkahwin bertunang malah yang baru berknalan mungkin ada yang mula mencari baju raya sedondon untuk raya 2018 kali ini. Excited nak raya bersama dengan yang tersayang betul tak? Hati pastinya berbunga-bunga ..kalau berbaju raya sedondon baru romantik gitu..Harga Baju sedondon? pastinya di harga yang murah dengan kualiti jahitan dan material di tahap yang baik kualiti butik ok..

baju sedondon raya 2018

set sedondon 2018


sedondon raya 2018

sedondon raya 2018

baju sedondon 2018

baju sedondon 2018

baju sedondon raya 2018

baju raya 2018

baju raya 2018 murah

baju raya murah 2018

baju raya online 2018

baju raya online 2018

Banyak lagi koleksi set sedondon raya 2018 sampai rambang mata dibuatnya.. kalau nak survey-survey dulu pun bileh terus ke Iprincess Boutique  kalau nak tengok pilihan baju melayu 2018 pun ada.. Baju Set sedondon Bapa anak 2018 pun ada.. jenguk-jenguk lah link itu ya :) Cuci mata dulu..bolehlah tanya staff kami untuk bantuan jika diperlukan, so korang boleh terus wassap kmi di +60109720158 okeyh... Selamat shopping semua.. :)




Friday, March 23, 2018

Hai korang...musim cuti-cuti ni mesti ramai yang bakal melangsungkan perkahwinan kan..pasti ada je antara korang di sini yang tengah oening fikir baju, pelamin, warna tema, hantaran alaaa peningnya...banyak benda belum diuruskan lagi.. so now, i nak bantu korang dengan pemilihan idea dan konsep pelamin cantik terkini yang bakal brides idam-idamkan..lebihkan pada pelamin penuh bunga yang mewah gila dengan bunga serta kaler putihlah sebab ramai yang nak melangsungkan akad nikah kan.. kaler putih ni suci dan lawa sangat untuk menyaksikan penyatuan cinta korang tu hehe dan yang paling penting kalau dalam gambar kahwin lawa gilerrr .. jom layannn

PELAMIN EXCLUSIVE 2018
pelamin penuh bunga dengan sentuhan putih dan kaler lavender..so sweet

PELAMIN EXCLUSIVE 2018

PELAMIN EXCLUSIVE 2018 PUTIH
yang ni seputih saljuuu semua putih


PELAMIN EXCLUSIVE 2018 PUTIH

PELAMIN DEWAN 2018

PELAMIN TUNANG SIMPLE 2018
pelamin tunang simple tapi cun kann

PELAMIN TUNANG SIMPLE 2018

PELAMIN CANTIK 2018

PELAMIN CANTIK 2018

PELAMIN DEWAN 2018 TERKINI

PELAMIN SIMPLE CANTIK 2018

PELAMIN SIMPLE CANTIK 2018

PELAMIN BUNGA PUTIH 2018
pelamin fairytale

PELAMIN BUNGA PUTIH 2018

PELAMIN BUNGA PUTIH 2018

PELAMIN DEWAN CANTIK PUTIH 2018

PELAMIN CANTIK SIMPLE

PELAMIN PUTIH EXCLUSIVE 2018

haaa amacam? at least ade gambaran dah nak bagitau kat wedding planner korang nanti kan..
Jangan sampai tak tau nak pilih dah sebab rambang mata dan tengok semua cantik..semua pulak korang nak.. dan yang penting sesuai dengan bajet korang nanti ya..selamat semuanya dan dipermudahkan urusan ya dearies... 


much love,
AYU.