i

Thursday, May 18, 2017

Baju Nikah Sedondon Murah Online 2017

Tengah risau masih belum jumpa baju nikah buat hari bahagia anda?

Tinggal beberapa hari je lagi nak melangsungkan pernikahan tapi masih pening nak cari dress nikah cantik, veil nikah sedondon, baju melayu sedondon dan samping yang sesuai? kami di sini boleh membantu anda...Koleksi set bajet baju nikah sedondon 2017 ini menampilkan baju pasangan dress nikah dan veil beserta baju melayu sedondon buat anda dan pasangan..mudah kan? semuanya sudah sedia untuk anda, takyah pening-pening. Jom kita tengok koleksi set baju nikah sedondon murah online 2017 ini ya...Banyak kaler ade..kalau takde, boleh request, kami sedia membantu anda... okay :) Harga dijamin murah dan pastinya baju berkualiti butik :)

baju nikah sedondon 2017

baju nikah sedondon 2017

Set jimat nikah 2017

Set jimat baju nikah 2017

Set jimat baju nikah 2017

Set jimat baju nikah 2017

set jimat baju sedondon 2017













harga dress hanya RM160 free pos laju
set jimat sedondon baju nikah hanya serendah RM280 free pos

murah kan?
Jum boleh cuci mata untuk pelbagai kaler  dan design di sini

atau nak senang whatapps je 0109720158
request kaler sis nak
kami boleh membantu anda..

tak yah korang runsing pilih-pilih dah
siap hati pun senang.. :)




sharing is caring!!

Friday, May 12, 2017

Baju Sedondon Raya 2017

Bulan puasa dah dekat, preparations baju raya kena awal naaa....Tailor dah tak ambil order jahit baju raya lagi? Usah risau, sekarang semuanya di hujung jari. Click click click sampai depan rumah tau :) Pilihan baju pun latest berbanding retail shop. Opss! :) Jom tengok koleksi baju sedondon raya 2017 kali ini. Barulah merpati dua sejoli baju raya sedondon di hari lebaran :)

baju raya online 2017

kurung raya online 2017

peplum online 2017

baju sedondon raya online 2017

baju sedondon raya online 2017

baju sedondon raya online 2017

baju raya sedondon 2017

baju raya sedondon 2017

Ada banyak lagi pilihan tau.. boleh pilih baju kurung then kmi akan buatkan baju sedondon raya 2017 untuk anda. our staff boleh membantu anda.. :) untuk lebih banyak koleksi sila lah ke Iprincess Boutique album sedondon Raya .. kalau nak beli baju melayu raya sahaja pun boleh juga :) Bagi yang nak kahwin pulak boleh cuci mata tengok koleksi Baju nikah sedondon online 2017 berbaloi murah.. ok bai.. adiossssss selamat mencuci mata semua :)




sharing is caring!!