Wednesday, November 29, 2017

(Foto)Fattzura tunang nikah. I'm happy for them!

Pasangan paling kontroversi tahun ini.. satu Malaysia tunggu statement Fattah Amin dan Fazura..terdahulu netizen menunggu official statement dari pasangan ini sebelum mereka menunaikan umrah. Semuanya terjawab setelah press conference diadakan sebaik sahaja mereka tiba ke Malaysia selepas menunaikan umrah dengan keluarga masing-masing. Tiba-tiba social media digemparkan dengan berita perkahwinan Fattah Amin dan Fazura pulak dah..terkejut tengok Berita Harian, Era fm, Budiey.com dan rotikaya mengumumkan berita perkahwinan pasangan merpati sejoli ini. Barakallah dan tahniah keduanya. Selamat melayari bahtera perkahwinan. I'm truly happy for both of U.. I never happy so much tentang perkahwinan artis but this feeling dia lain macam..maybe because I like suprises like this..and to Fattah..I salute you as you are so gentleman..takyah tunggu lama terus jadikan Fazura isteri yang halal untukmu. Selamat Pengantin Baru Fattah Amin dan Fazura :)

foto fattah fazura kahwin

1gambar fattah fazura kahwin

shocked at the moment I screenshot it and send to my siblings group hehe..
adik-adik menafikan mereka berkahwin dan hanya inform dorang baru bertunang ..well press conference baru beberapa hari kot..

baju tunang fattah fazura
masih lagi terpesona dengan persalinan pertunangan Fattah dan Fazura
lawa kaler baju tunang mereka

baju tunang fazura
baju tunang Fazura nampak lawa sangat,, i like the cutting and baju tunang detailing..
suke ade ruffles macam peplum kat belakang tu

baju tunang fazura
i like this pose..and Fazura nampak lawa sangat..effortless beautiful okay..
memang sangat jelita dan mempersonakan..tengok angle mana pun lawa

fattzura
and they lived happily ever after.. hero seorang cinderella.. betul ke tajuk? haha i'olls belasah je lah

fattah amin dan fazura terkini
Fattah dan fazura spotted beli barang dapur berdua...aww..so sweet
I hope Fattah jaga Fazura bebaik..doakan jodoh mereka hingga ke akhir hayat..

ok alang-alang kita layan juga baju tunang artis lain yang i'olls tidak sempat nak cover sebelum ni ook..lawa ahh...suke suke suke

baju tunang fauziah gous
baju tunang fauziah gous

baju tunang elfira loy
baju tunang elfira loy..elfira siap tukar dua baju tau..ingat lagi time tu baru dua tiga hari viral baju pasangan sedondon dalam persalinan batik..sekali elfira loy tampil dengan baju tunang sedondon persalinan batik U'olls.. saye salute!! sebab memang up-to-date ohh.. 

baju tunang mawar rashid
baju tunang mawar rashid..kaler lawa..kuning air

baju tunang umi nazeera
baju tunang umi nazeera pun lawa..sentuhan peplum ekor nya cantik hehe
manis sangat bila disunting..

itu jer..

nanti update lagi gambar baju nikah tunang ya :)


Thursday, November 16, 2017

(GAMBAR) Baju Nikah Inderaloka Galeri Pengantin | Cantik gila u'olls

Hai semuaaaa... lama i'olls tidak update blog kan..

oh ya, ayu nak share butik baju pengantin yang lawa ayu jumpe untuk rujukan pencarian baju nikah paling cantik dan baju nikah princes yang korang paling idam-idamkan..excited tak???

Kebanyakan pengantin Malaysia ni sukakan baju nikah sanding yang berwarna pastel, warna earth yang cantik dan sesuai untuk skin tone kita. Kalau tengok gambar pengantin memang lawa kalau baju-baju pastel. Makcik pakcik tenang hati tengok kaler baju yang selembut semanis wajah pasangan mempelai kan..Ditambah pula nikah dress yang penuh beaded lace, swarovski, batu, manik dan lining meleret sampai bawah ala princess cinderella gitu..Jom tengok koleksi baju nikah dari Inderaloka Galeri Pengantin ini beauties sekalian..pasti korang rasa dalam syurga sebab terlalu rambang mata tidak tahu nak pilih baju nikah yang mana satu.. hehe

baju nikah 2016
cantik-cantik semua baju kahwin dari butik inderaloka ni kan

baju nikah pastel 2016
baju nikah warna pastel pasti memikat hati pak mak mertua

baju nikah pastel 2016
boleh buat baju nikah sanding, baju tunang, baju akad nikah, baju bersanding
glamer pakai busana nikah yang cantik sangat ni

baju nikah butik inderaloka

baju nikah dusty pink 2016
baju pengantin ni i'olls suke,, kaler dusty pink

baju nikah paling cantik 17
baju nikah kaler champange
macam kaler baju nikah amyra rosli kan?

baju nikah baby peach
baju nikah baby pink pun lawa

baju nikah pastel peach
i like this colour..so sweet and feminine
kaler baby peach eh? lembut hati pasangan jiwa anda kalau nampak terus melting hehe

baju nikah baby pink
so gorjes penuh satu baju

baju kahwin pink

baju nikah princess cantik
potongan baju menampakkan sisi elegant si pemakai

baju kahwin terkini

baju kahwin baby blue
boleh jugak pilih baju nikah pastel blue ni..

baju nikah baby peach 2017
baju nikah pastel pink..ramai bakal pengantin cari
suke peach peach macam baju tunang sheera ayob kan..

baju nikah baby blue

baju nikah purple cantik

baju tunang terkini 2016 december
lawa nya..pelamin cantik baju kahwin mestilah lagi cantik..yer tak?

baju nikah sanding terkini december 2016
baju pengantin macam princess idaman semua wanita..

baju akad nikah terkini disember 2016
ini detailing yang ada pada baju..sungguh nampak eksklusif

baju akad nikah terkini disember 2016
perincian baju nikah yang sangat sangat superb

Memang koleksi butik ini sangat-sangat ohsem..yang cantik kita kongsi-kongsikan..semoga bermanfaat kepada semua..biar readers blog pinkbubblegumprinces cantik-cantik di hari pernikahan so i'olls pun jadi happy. Bagi yang dekat Selangor boleh la mula singgah Inderaloka Galeri Pengantin tengok mana tau ade baju nikah gojes yang korang berkenan..hehe muahhh ciked!! Selamat Pengantin baru in advance yer.. :)

ini alamat Inderaloka Galeri Pengantin